Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες τις θερμές ώρες. Πρόγνωση καιρού Ελλάδας 30/6/2021.

 Χαίρεται φίλες και φίλοι λίγες μπόρες σημειώθηκαν στην ανατολική Μακεδονία τις απογευματινές ώρες. Αύριο θα συνεχίσουν οι καταιγίδες να φλερτάρουν την ανατολική Μακεδονία με πιθανή επέκταση των φαινομένων νοτιότερα στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης θα ξεκινήσουμε με καλό καιρό ηλιοφάνεια θα επικρατεί σε όλη την χώρα με αυξημένες νεφώσεις στην δυτική Ελλάδα. Σκόνη θα συγκεντρωθεί σε υψηλά επίπεδα τις απογευματινές ώρες στην κεντρονότια Ελλάδα ενώ στην βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ανατολική Μακεδονία θα αρχίσουν να εκδηλώνονται καταιγίδες τοπικά ισχυρές με πιθανή συνοδεία χαλαζοπτώσεων μικρού μεγέθους. Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να έχουμε μεμονωμένες καταιγίδες στην Χαλκιδική και στην βόρεια Θεσσαλία. 

Θερμοκρασία - Άνεμοι


Μακεδονία - Θράκη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27°C έως 34-36°C.


Θεσσαλία

Στο εσωτερικό η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27°C έως 41°C και στα παράλια από 24°C έως 32°C.


Ήπειρος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C έως 36°C.


Στερεά Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 

28°C έως 39-40°C


Εύβοια

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 26°C έως 35°C


Αττική

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29°C έως 35°C.


Πελοπόννησος

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29°C έως 37-39°C.


Νησιά Ιονίου & Νησιά Ιονίου

Η θερμοκρασία στα νησιά μας θα κυμανθεί από 25°C έως 36°C


Κρήτη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26°C έως 35°C.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας με ενίσχυση στα 4-5 μποφόρ.

Και το απογευματινό τρέξιμο των μοντέλων πατάει στα λόγια μου, ισχυρή κακοκαιρία ετοιμάζεται από τις 3 του μηνός και μετέπειτα στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, θα το αναλύσουμε περαιτέρω και τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσω εγκαίρως για την όποια εξέλιξη του καιρού.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *