Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Φθινοπωρινός καιρός θα επικρατήσει το επόμενο διήμερο. Πρόγνωση Μαγνησίας 22/9/2021.

 Χαίρεται φίλες και φίλοι ψυχρό μέτωπο βρίσκεται προ των πυλών και ετοιμάζεται να εισβάλει στην χώρα μας. Εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από τον βορρά προς νότο το επόμενο διήμερο με τις θερμοκρασιακες τιμές να είναι βρεθούν σε μονοψήφια επίπεδα στην Θεσσαλία και στην βόρεια Ελλάδα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Φθινοπωρινό σκηνικό θα επικρατήσει και στην Μαγνησία με βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς βοριάδες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η Τετάρτη στην περιοχή μας:

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι άστατος με πυκνή νέφωση που σύντομα θα δώσει βροχές και τοπικές μπόρες. Το μεσημέρι η νέφωση θα παραμείνει δίνοντας μερικές ψιχάλες με τον ήλιο να κάνει μικρές εμφανίσεις. Όσο θα βαδίζουμε προς τις βραδινές και νυχτερινές ώρες θα έχουμε επιδείνωση του καιρού σε όλη την Μαγνησία με καταιγίδες τοπικά ισχυρές που που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από αυξημένες κεραυνικες δραστηριότητες και χαλάζι λόγο θερμών θαλασσών. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί από 17°C έως  22°C. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς στην αρχή της ημέρας με ενίσχυση και στροφή σε Βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις προς το βράδυ στα 5-7 μποφόρ.

Ντυθείτε ζεστά φίλες και φίλοι το επόμενο διήμερο θα είναι άκρως φθινοπωρινό, θα παρατηρηθούν σίγουρα μονοψήφιες θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και το βράδυ. Από την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα επανέλθει πρόσκαιρα σε υψηλά επίπεδα. Νέα πτώση της θερμοκρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα από 28 του μηνός και μετέπειτα.

Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *