Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 5/9/2021.

 Χαίρεται φίλες και φίλοι κακοκαιρία προ των πυλών βρίσκεται σε εξέλιξη και ετοιμάζεται να επηρεάσει την χώρα μας με ισχυρές καταιγίδες μεγάλης διάρκειας. Στην Μαγνησία αναμένουμε καταιγίδες τοπικά έντονες οι οποίες θα έρθουν το βράδυ της Κυριακής με έμφαση στο Πήλιο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πως θα κυλήσει η Κυριακή στην περιοχή μας:

Πιο αναλυτικά: Τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι νεφοσκεπής με ανά διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα διατηρήσει αυτό το μοτίβο όμως από το βράδυ και Κυρίως όρος τις νυχτερινές ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγιδες τοπικά έντονες. Δεν αποκλείεται να δούμε κάτι πιο αξιόλογο από αυτό που μας δίνουν τα μοντέλα διότι μην ξεχνάμε ότι αυτο το διάστημα οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια της θάλασσας είναι αρκετά υψηλές ικανές να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στο βροχοφορο νέφος βγάζοντας και αυξημένες κεραυνικες δραστηριότητες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Θερμοκρασία - Άνεμοι: Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 20°C έως 25°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με 2-3 μποφόρ  στην αρχή της ημέρας και στροφή σε βοριάδες προς τις βραδινές ώρες.

Αυτή ήταν η ενημέρωση καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.

Πρόγνωση: Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος Μάριος Τζανιδάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *