Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες της σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ο καιρός των Αποκρεών..

 Αφού συγκεντρώσαμε και τα τελευταία στοιχεία από το προγνωστικό μας μοντέλο είμαστε σε θέση να αναλύσουμε τον καιρό του 3ημέρου ή της Αποκριάς. Ένας καιρός περισσότερο άστατος θα λέγαμε ενώ τα στοιχεία για την Καθαρά Δευτέρα φαίνεται ότι είναι ενθαρρυντικά.. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν:

Παρασκευή 15/3: Περιμένουμε αραιές νεφώσεις που στα ορεινά θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθεί κάποια μπόρα. Η θερμοκρασία θα φτάσει αργά το μεσημέρι τους 18 βαθμούς ενώ στα ορεινά δύσκολα να ξεπεράσει τους 13. Οι Άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί στρεφόμενοι σε πιο Νότιους από το μεσημέρι. 

Σάββατο 16/3: Περιμένουμε Νεφώσεις και κάποια θολούρα στην ατμόσφαιρα που θα πυκνώσουν και προς το μεσημέρι-απόγευμα θα σημειωθούν και πάλι μπόρες, βροχές προς τις πιο ορεινές-ημιορεινές περιοχές. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Η θερμοκρασία δεν δείχνει να αλλάζει σημαντικά. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από Νότιες πάλι διευθύνσεις. 

Κυριακή της Αποκριάς: Με νεφώσεις θα ξεκινήσει η μέρα οι οποίες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές. Τα φαινόμενα φαίνεται ότι θα σταματήσουν το απόγευμα. Από εκεί και μετά τα σύννεφα θα διαλύονται. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 

Σύμφωνα και με τα τελευταία  δεδομένα μέσα από το προγνωστικό μας μοντέλο με καλό καιρό θα πετάξουμε τον χαρταετό μας την Καθαρά Δευτέρα. Η  θερμοκρασία και πάλι δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά. 

Ότι και αν κάνετε το 3ήμερο της Αποκριάς να περάσετε καλά!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *